lunes, 22 de abril de 2019

Anàlisi blog de DLL

En aquesta nova entrada vaig a analitzar la pàgina web de Gemma Lluch, a la qual et dona l'opció de triar la llengua, és a dir, valencià o castellà, jo he escollit la meua llengua materna, la qual vaig a emprar per a l'anàlisi de la web.


A la pàgina principal hi trobem les seues últimes publicacions, en concret tres d'aquestes: "La lectura en català per a infants i adolescents", "La lectura al centre" i "La lectura al web 2.0". D'aquestes ens explica la temàtica principal, així mateix, ens dóna l'opció "anar a la publicació". Una vegada cliques dins d'aquesta hi trobem els resultats d'aquest treball així com l'enllaç on poder consultar l'article complet. Un element interessant i molt útil que també hi veiem és l'apartat de "com citar?" al qual ens descriu detalladament la bibliografia que hauria d'utilitzar-se per a citar aquest article.

A més, al lateral d'aquest apartat hi trobem les dades concretes d'aquesta publicació, és a dir, el títol, l'autor o autors, l'any de publicació, l'any de publicació a Espanya, l'ISSN i enllaços d'interès relacionats. Així mateix, ens dóna l'opció d'adquirir l'exemplar. 


Tornant a la pàgina principal, hi trobem un apartat de publicacions, en què podem seleccionar la publicació que vulguem, així mateix, seleccionant l'opció de "veure totes les publicacions" podem triar el treball per tipus, com explicarem a la secció d'Activitat.




De la mateixa manera que ocorre amb les publicacions, veiem un apartat de posts, en què podem elegir els "últims posts" o "veure tots els posts", com explicarem posteriorment a la secció de Bloc.

Una vegada analitzada la pàgina principal d'aquest web, passem a tractar els diferents apartats que hi trobem. En un primer moment, hi veiem la secció Qui sóc, en aquesta se'ns presenta una fotografia de Gemma Lluch i se'ns descriu la seua biografia acadèmica. Es tracta d'una Professora Titular de la Universitat de València, del Departament de Filologia Catalana, així mateix, ha publicat més de 100 treballs d'investigació. 



A continuació, se'ns mostra un resum de la seua investigació: Narrativa de tradició oral, Literatura infantil i juvenil (Model metodològic d'anàlisi, Criteris de selecció, Història de la literatura infantil i juvenil i Relat paraliterari per a adolescents), Programes de promoció de lectura i Epitextos virtuals públics que parlen de lectura i llibres.




El següent apartat és el d'Activitat, en el qual localitzem les diferents publicacions dels distints tipus de la professora Gemma Lluch: publicacions científiques, publicacions divulgatives, investigació, congressos, activitats i entrevistes en xarxa. 



A continuació, cerquem la secció del Bloc, dins d'aquesta podem triar històricament, és a dir, per mesos, per categories (Lectura recomanada,Teoria LIJ, Promoció lectura, Polítiques Lectura, Teoria Lectura, Llibreries Biblioteques i Història Literatura Catalana) o per etiquetes. 





Finalment, se'ns presenta l'apartat de Contacte, a partir del qual, Gemma Lluch ens dóna la possibilitat de poder contactar amb ella a través del seu correu electrònic info@gemmalluch.com.




A més, podem trobar a aquesta professora en diferents reds socials com les següents: FacebookTwitterSlideshareYoutubeRoderic i Instagram.

1 comentario: